leader logo

Széchenyi 2020
Vidékfejlesztési Program  2014-2020


a,  Kedvezményezett neve: Gózon & Gózon Tanácsadó Iroda
b) Pályázati felhívás neve, kódszáma: 
Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-7-1-17 kódszámú, Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület – Mikrovállalkozások tudásátadási programmal összekapcsolt kis léptékű fejlesztése című felhívása
c) a projekt címe, azonosító száma: 
BAB Kávézó és tudásközpont létrehozása Balatonalmádiban.” című, VP6-19.2.1.-7-1-17 kódszámú pályázata
d) a szerződött támogatás összege: 
6 435 790 Ft
e) a támogatás mértéke (%-ban): 60%
f) a projekt tartalmának rövid bemutatása: 
A projekt célja a Gózon& Gózon Tanácsadó Iroda Kft versenyképességének növelése, tevékenységeinek diverzifikálása, piaci esélyeinek növelése, a BAB nevű kávézó és tudásközpont létrehozása. Az új tevékenység egy hosszútávú befektetés, melynek köszönhetően cégünk stabilitása megőrizhető.  Fejlesztésünk hozzájárul a helyi értékek megtartásához, magas színvonalú szolgáltatásra törekszünk a minőségi ismerveket szem előtt tartva, valamint a projekt az üzletben 3 új szakképzett munkaerő részére teremtett munkahelyet. Az egyedi szolgáltatás lévén célunk Balatonalmádi város ismeretségének növelése, a helybeliek és a betérő turisták elégedettségének növelése.
A fejlesztés során megtörtént a pályázatban a kávézó belső kialakítása és a működtetéshez szükséges berendezések, eszközök beszerzése. 
g) a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021. március 20.
Széchenyi 2020